4.9.21

Kıbrıs, Girne'de Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri Çalışmalarını Tamamladı...

Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Tarafından, 20. Uluslararası Zeytin Festivali – Zeytin Mizah Şenliği 2021 Kapsamında Düzenlenen

10. ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ
ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

YARIŞMAYA 40 ÜLKEDEN 157 ÇİZER 432 ESER İLE KATILDI

(04 Eylül 2021 – Girne) Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından, 20. Uluslararası Zeytin Festivali – Zeytin Mizah Şenliği 2021 kapsamında düzenlenen “Zeytin” ve “Serbest” konulu 10. Uluslararası Karikatür Yarışması’na 40 ülkeden 157 çizer 432 eser ile katıldı. 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün Onursal Başkanlığı’nda, Öznur Kalender (Türkiye), M. Serhan Gazioğlu (Kıbrıs), Kübra Deligöz (Türkiye), Musa Kayra (Kıbrıs), Derman Atik (Kıbrıs), Selen Selışık (Kıbrıs) ve Hüseyin Çakmak’tan (Kıbrıs) oluşan Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri, 01 – 03 Eylül 2021 tarihleri arasında, Girne’deki Grand Pasha Otel’de toplanarak, yarışmaya gönderilen eserleri değerlendirdi. 

Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri, “Zeytin” ve “Serbest” konulu dallarda toplam 30 eseri “Ödül AdayAdayı” olarak belirledi. Taklit ya da kopya olup olmadıkları ortaya çıkması için, “Ödül Aday Adayı” olarak belirlenen eserler bir süre askıda kalacak ve kesin sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanacaktır. 

ZEYTİN MİZAH ŞENLİĞİ
DÜZENLEME KOMİTESİ

Hiç yorum yok: