29.9.07

"Adalet ve Demokrasi" sergisine davet

Karikatürcüler Derneği, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’yle ortaklaşa düzenleyeceği karikatür sergisine tüm üyelerini katılmaya çağırıyor:
Bir çok ünlü sanatçı, siyasetçi, bilim adamı ve gazetecinin mahkumiyetini çektikleri ünlü Ankara Merkez Cezaevi (Ulucanlar), Ekim ayı etkinliklerine hazırlanıyor.
Cezaevi, 2007 yılı başında Sincan F tipine nakledilişinin ardından, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin girişimiyle geçtiğimiz Haziran ayında sanatsal etkinliklerin yapıldığı mekana dönüştürülmüştü.
1 Ekim-27 Ekim 2007 tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikler, İMO Teoman Öztürk Salonu, Hasanoğlan ve Ulucanlar Merkez Kapalı Cezaevinin boşaltılmış mekanında gerçekleşecektir.
Bu yıl, etkinlikler kapsamında 20-21 Ekim 2007 tarihlerinde, Karikatürcüler Derneği üyelerinin katılımıyla “Adalet ve Demokrasi” konulu bir karikatür sergisi ile cezaevinin koğuşlarında karikatür atölye çalışmaları da yapılacaktır.
Sergiye katılmak isteyen üyelerimizin eserlerini 15 Ekim 2007 tarihine kadar, elektronik posta yoluyla göndermelerini bekliyoruz.
Karikatürlerin en az A4, en fazla A3 boyutlarında ve 120 dpi çözünürlükte olması gerekmektedir.
E-mail: kd.karikatur@gmail.com
Önemli not: Lütfen karikatürlerinizi yukarıda belirtilen adrese gönderiniz. Derneğimizin diğer mail adresini bu amaçla kullanmayınız.
Kaynak: http://www.karikaturculerdernegi.org/detay.asp?id=6713

Hiç yorum yok: