26.5.14

7. Uluslararası “Giuseppe Novello” Mizah Ödülü 2014, İtalya

7. Uluslararası “Giuseppe Novello” Mizah Ödülü 2014, İtalya
Elektronik katılım formunu doldurup, kitap, dergi, internet, vb.nde yayınlanmamış ve sergilenmemiş orijinal eser(ler)ini (en çok 3 adet) elektronik formatta gönderen tüm çizerlere açık bir yarışma.
Yarışmanın amacı insan davranışlarına yönelik mizah ve hicivdir. Siyasi eleştiri amaçlı veya genel ahlak ve görgü kurallarına aykırı çizimler yarışmaya kabul edilmez.
Sayı: En çok 3 eser. Her katılımda çizer adı (name), soyadı (surname) ve eserin adı (title) belirtilmelidir.
Konu: EXPO 2015: Fuar, her yönüyle Gıda konusunu gündeme getirecektir. Dolayısıyla, çizerlerin, nitelikli yiyecek, besin kaynaklarından adaletle yararlanma, dünyadaki Açlık ve Susuzluk sorunları, besin alanında yapılan araştırma ve teknolojik uygulamalar, yaşam tarzları ve farklı ülkelerin geleneksel mutfağının yeniden keşfi, vb. beslenme ve gıdalara ilişkin konularda grafik mizah eserleri üretmesi bekleniyor.
(In 2015, the Expo will address the theme of food in every facet. Therefore Authors are invited to illustrate all aspects related to food, through graphic art: that is to say quality, a fair redistribution of resources, the problem of Hunger and Thirst in the world, research and technology applied to food, styles life and rediscovery of the culinary traditions of the countries, as well as all other aspects related to food that can be graphically represented by a humorous drawing.)
Son katılma: 03 Haziran 2014 (Bugün SÜRE UZATILDI:) 16 HAZİRAN 2014
Katılım: Eserler elektronik formatta, şu adresteki katılım formu doldurulup, eklenerek yollanabilir:
http://www.premionovello.it/Form/tabid/4020/language/it-IT/Default.aspx
(JPG format – katılım bölümünde TIF ve PNG dosyalar da belirtilmiş –, en az 300 dpi – yüksek çözünürlük – maksimum boyut 10 Mbyte).
Eserler,
a) hiçbir şekilde yayınlanmamış, sergilenmemiş
b) A4 (21 x 29.7 cm) ölçüsünde ya da bu orana uygun boyutta,
c) renkli veya siyah-beyaz; yazılı veya yazısız
olmalıdır.
Sergi: Seçilen eserler Ekim 2014’de "Eski Soave Hastanesi” binası, Via Gandolfi 6, Codogno adresinde sergilenecektir.
Ödüller:
1) Novello Ödülü – Birincilik 1500 €
2) İkincilik 1000 €
3) Üçüncülük 500 €.
Kazananlardan ayrıntılı kimlik bilgileri istenecektir.
Eserler geri verilmez, yarışma arşivinde saklanır, etkinlik tanıtımı ve sergi albümü için kullanılabilir. Katılımcı bu koşulları baştan kabul etmiş sayılır.
Kaynak: http://www.premionovello.it/ .

Hiç yorum yok: