20.12.13

Basit olarak açıkla: Başka bir Dünya Mümkün, Talide 2014

BM ve (Yeni) Binyıl Hedefleri konulu uluslararası karikatür yarışması, Almanya
Katılım koşulları:
(Yarışmaya katılacağınızı en geç 16 Haziran 2014 tarihine kadar yarışma sitesindeki katılım formunu (participation form) doldurarak beyan etmeniz gerekmektedir.)
1. Yarışmanın başlığı “BM ve (Yeni) Binyıl Hedefleri - Başka bir Dünya Mümkün”dür (JUST EXPLAIN IT SIMPLY – The UN and its Millennium Goals – another world is possible!).
2. Tüm çizerler katılabilir.
3. Son katılma: Eserler 30 Haziran 2014 (SÜRE UZATILDI:) 15 AĞUSTOS 2014 tarihine kadar şu adrese postalanmış olmalıdır: TALIDE e.V., Waldemarstraße 33, 18057 Rostock, Germany.
Daha sonraki bir tarih damgası taşıyan gönderiler yarışmaya alınmayacaktır. Zarfın üzerine yarışma başlığı olan "Basit olarak açıkla" anlamındaki [ Erklär’s mal einfach ] ifadesi yazılmalıdır.
4. Sayı: En çok 3 orijinal eser. Eserler herhangi bir yarışmaya katılmamış olmalıdır. Karikatürde başlık ya da lejand varsa bu Almanca, İspanyolca veya İngilizce dillerinden birinde olmalıdır.
5. Her katılımcı kendi orijinal eser(ler)iyle katılabilir.
6. Boyut: En fazla A4 (210 x 297 mm). Çerçevesiz.
Teknik: Serbest.
Posta ile yollanacak eserler ayrıca e-mail ile TALIDE’ye gönderilmelidir. Bunun için yarışma sitesindeki e-mail formunu kullanınız: JPG format, 300 dpi çözünürlük.
7. Orijinal eser(ler)in arka yüzünde ad, adres, elmek ve tel no (name, postal address, e-mail address, phone number) belirtilmelidir.
8. Ayrıca en fazla bir A4 sayfası uzunlukta yaşamöyküsü (C.V. = curriculum vitae) ile katılımcı fotosu ya da özportre karikatürü eklenmelidir.
9. Yarışmaya katılacağınızı en geç 16 Haziran 2014 tarihine kadar yarışma sitesindeki katılım formunu (participation form) doldurarak beyan etmeniz gerekmektedir.
10. Eserleri bağımsız bir jüri değerlendirecektir.
11. Ödüller: 1.000, 500, 300 Avro.
12. Ödül kazanan eserlerin mülkiyeti düzenleyen kuruluşa geçer.
13. Seçilen eserler sergilenecek ve yarışma albümü yayınlanacaktır. Sergide ve albümde eseri yer alan çizerlere albüm ücretsiz olarak gönderilecektir.
14. Orijinal eserler ancak formda belirtilmek ve uygun bir zarf ile pul eklenmek koşuluyla geri gönderilir.
15. Katılımcı, eser(ler)inin etkinlik tanıtımı için düzenleyen kuruluş tarafından kullanılmasını baştan kabul eder.
16. Katılımcı, bu yarışmanın tüm koşullarını ve eser(ler)inin düzenleyen kuruluş tarafından yayınlanmasını ve sergilenmesini baştan kabul eder.
17. Katılımcı, yarışmayla ilgili olarak düzenleyen kuruluşa karşı herhangi bir yasal girişimde bulunmayacağını baştan kabul eder.
Yarışma websitesi: www.cartoon-millenniumsziele.de .
E-Mail: talide@gmx.de .
WEB: www.talide.de .
Ayrıca bkz: Facebook .

Hiç yorum yok: