27.11.11

Kadınlar ve Dünya Sorunları Uluslararası Karikatür Yarışması 2012, Avustralya

Kadınlar ve Dünya Sorunları Uluslararası Karikatür Yarışması 2012 - Avustralya
Yarışmaya katılan eserler Coffs Harbour City Rotary Kulübü tarafından Bunker Karikatür Galerisi koleksiyonunda saklanır, yardım ve destek amaçlı sergilenebilir, çoğaltılabilir ve yayınlanabilir, satışa konabilir, dolayısıyla geri verilmez.
Yarışma, 18 yaş üzeri tüm dünya kadınlarına açıktır. Katılacak eserlerin, günümüz dünya sorunları konusunda kadının toplumsal yorumunu yansıtması bekleniyor.
Sayı sınırlaması yoktur. Eserlerin daha önce yayınlanmış olup olmadığına bakılmaz. Ancak, eserler, başkalarını rencide edici nitelikte olmamalıdır.
Katılımcının, her eserine İngilizce bir ad (Title) vermesi isteniyor.
Eserler çerçevesiz olmalı.
Eserler posta ile veya e-mail yoluyla gönderilebilir.
Son katılma: 24 Şubat 2012.
El çizimi eserler orijinal, siyah-beyaz veya renkli, geleneksel posta yoluyla yollanmalı. Her eserin arka yüzü sol üst köşesine kurşunkalemle eser adı (Title) yazılmalı, onun altında yine kurşun kalemle sanatçı adı, adresi, tel no ve e-mail adresi (name, address, telephone number, email address) yer almalıdır. Doldurulmuş katılım formu mutlaka eklenmelidir.
Dijital katılım yine siyah-beyaz veya renkli, 300 dpi, JPEG format, boyut ise A4 (210 mm x 197 mm) veya A3 (420 mm x 297 mm) olmalı; katılımcı, eserin baskı boyutunu belirtmelidir. Doldurulmuş katılım formu ile eser dosyası e-mail mesajına eklenerek yollanmalıdır. Adres: info@rotarycartoonawards.com.au
Katılımcı eserinin kendi orijinal işi olduğunu, tümüyle kendisine ait olan telif hakkını yarışma organizasyonuna devrettiğini beyan ve kabul etmiş sayılır.
Yarışma jürisinin kararı kesindir.
Ödüller:
Birincilik: 1000 $ + Madalya
2 adet Başarı Ödülü (her biri): 750 $.
Sonuç açıklama ve ödül töreni: 8 Mart 2012.
Koşullar ve katılım formu (entry-form):
http://www.rotarycartoonawards.com/index.php/wow2
Yarışma adresi:
WoW Cartoon Awards
Bunker Cartoon Gallery
Locked Bag 155
Coffs Harbour NSW 2450 Australia.
WEB: http://www.rotarycartoonawards.com.au/
WEB: http://www.coffscityrotary.org.au/

Hiç yorum yok: