7.10.09

Bir türlü teğet geçmeyen dünya günceli Obur Mizah gündeminde: Ekonomik Kriz

OBUR MİZAH ÇOK YAKINDA SiZLERLE!
3 yılı geride bırakan mizah sitesi Obur Mizah yenilenmiş içeriği ile çok yakında izleyiciyle buluşuyor. 3 yıllık dönemde aylık yayın yapan Obur Mizah artık günlük güncellenen ve karikatür adına bir çok bilgi ve dokümanı bünyesinde barındıran bir karikatür sitesine dönüşmeyi hedeflemekte. Güncel karikatürlerden, güncel haberlere, önde gelen karikatüristlerin sergilerinden, özel konuların belirlendiği galeriler ve kapsamlı içeriğiyle mizahseverlerin karşısına çıkacaktır.
KONU: EKONOMiK KRiZ
Obur Mizah belli sürelerde belirlenecek güncel ve genel konulara mizahla ışık tutmaya çalışacaktır. Bu konuların başta Obur Mizah’ta yayımlanması ve bir arşiv oluşturularak daha sonra gerektiğinde bir galeride sergilenmesi amaçlanmaktadır. Amacımız karikatüristleri birlik halinde bir araya getirmek ve çizgilerini mizahseverlerle buluşturmaktır. Bu bağlamda ilk konumuz tüm dünyayı etkisi altına alan “Ekonomik Kriz” olarak belirlenmiştir. Tüm karikatüristleri “Ekonomik Kriz” konulu sergimize davet ediyoruz. Karikatürlerinizi oburmizah@gmail.com adresine bekliyoruz.
DiĞER iÇERiKLER
Obur Mizah belirlenen konular dışında serbest karikatür, karikatür haberleri ve yarışmalara da yer verecektir. Karikatür ve karikatürle ilgili her türlü dokümanınızı oburmizah@gmail.com adresine bekliyoruz.
En Yakın Zamanda Birlikte Olmak Dileğiyle...
http://www.oburmizah.com/

Obur Mizah'ın "Ekonomik Kriz" sergisine katılım için yolladığım karikatür.

Hiç yorum yok: