8.5.08

11. George Van Raemdonck karikatür yarışması 2008

11. George Van Raemdonck karikatür yarışması 2008 - Belçika
Konu: Tat, lezzet (Taste & Flavour). Başlıksız, yazısız, daha önce yayınlanmamış, sergilenmemiş orijinal karikatürler isteniyor. Renk / Teknik / Sayı: Serbest.
Boyut: 21 x 30 cm (A4). Sanatçı soyadı, adı ve adresi her eserin arka yüzüne yazılmalıdır. Gümrük masrafı çıkmaması için gönderi zarfının ya da paketin üzerine "Sample without Value" yazınız. Ödüller: 1.500, 750, 2 x 500, 250 ve 150 € (Belçikalı en iyi çizere). Seçilenlere albüm. Açıkça belirtilmedikçe, katılan eserler geri gönderilmez ve Avrupa Karikatür Merkezi (Kruishoutem) koleksiyonuna katılır.
Tüm eserler sergileme süresince sigortalanır. Katılım formunda belirtilmemiş ise, her eser 10 € değerle sigortalanır ve formda izin verilmişse satışa açık tutulur. Satışı halinde değerinin %20’si komisyon olarak kesilir. Satılan eserler alıcıya ancak sergi bitiminde teslim edilir. Sanatçı bilgileri aşağıdaki adresten indirilecek katılım formuna işlenmeli ve form eser(ler)le birlikte gönderilmelidir: http://www.iha.be/cms/images/formofentry.pdf Son katılma: 09 Ağustos 2008. Eserler katlanmadan, rulo edilmeden, kırılmayı önleyecek sağlam bir paket içinde şu adrese yollanmalıdır:
Village Council of Boechout - Culture DPT, Jef Van Hoofplein 20, B-2530 Boechout BELGIUM

Hiç yorum yok: