2.5.16

9. Uluslararası Eskişehir Karikatür Festivali 2016, Türkiye

9. Uluslararası Eskişehir Karikatür Festivali
KATILIM KOŞULLARI:
KONU
Serginin konusu ‘Dünya Mirası’dır. Bu tema dışında kalan eserler, festivale ve sergiye katılamaz. Bu konuda söz hakkı Düzenleme Kurulu’na aittir. Düzenleme Kurulu karikatürist Tan Oral başkanlığında çalışmaktadır.
TEKNİK
Teknik Serbesttir. Siyah - beyaz veya renkli olabilir.
Boyut A4 veya A3 ebadıdır.
GÖNDERİM ŞEKLİ (2 ŞEKİLDE MÜMKÜNDÜR)
E-mail ile: (cartoonistfest@gmail.com)
E-mail ile gönderilecek eserler 300 dpi çözünürlükte taranmalı ve JPEG formatında yüklenmelidir. (En fazla 2 MB) Eserlere bir isim verilmelidir.
Ör: sanatçıadsoyad_eserismi.jpeg
Posta ile:
Posta ile gönderilecekse paspartu ve çerçeve yapılmamalıdır.
Ekteki katılım formu doldurulup geri gönderilmelidir.
Aktiffelsefe - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği 
Işıklar Mah. Gültuğrul Sok. No:6 
26120 Eskişehir - Türkiye
adresine gönderilmelidir.
Not: Sergiye bir veya birden fazla eserle katılınabilir.
ESERLERİN GERİ GÖNDERİMİ
1. Eserler Aktiffelsefe - Yeni Yüksektepe Uluslararası Karikatür Festivali arşivine ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi arşivine alınacaktır, geri gönderilmeyecektir. (Geri gönderim isteniyorsa özel bir not ile belirtilmelidir. )
ESERLERİN KULLANIM HAKLARI
1) Eserlerin her türlü kullanım hakkı, ticari amaç güdülmemesi kaydıyla Aktiffelsefe - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği'ne ve 9. Festival ortağımız Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne aittir. Aktiffelsefe - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eserleri yurtiçi ve yurtdışında yayınlayabilir, sergileyebilir, kitap, katalog, dergi vb. yayınlarında kullanabilir, yurtiçi ya da yurtdışında faaliyet gösteren başka bir derneğe ticari amaç gütmeksizin yayınlanma veya sergilenme amacıyla gönderebilir. Karikatüristin de tüm yayın ve mali hakları kendisinde saklıdır. Sergilenen karikatürler, bir festival kataloğunda toplanacak ve bu katalog ve basında çıkan haberler Aktiffelsefe - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği web sayfasında (http://cartoonistfest.org) ve EskişehirBüyükşehir Belediyesi websitesinde (www.eskisehir-bld.gov.tr) yayınlanacaktır. Paydaş olan Aktiffelsefe Yeni Yüksektepe Kültür Derneği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her biri kendi paylaşımlarından kendisi sorumludur.
ZAMANLAMA
Eserlerin Karikatür Festivali Düzenleme Kuruluna ulaşması gereken son tarih 23 Ekim 2016’dır (SÜRE BİR HAFTA UZATILDI: 30 EKİM 2016).
(Kaynak: cartoonistfest).

Hiç yorum yok: