13.2.24

16. Uluslararası Salyangoz konulu Karikatür Yarışması 2024, İspanya

16. Uluslararası Salyangoz konulu Karikatür Yarışması 2024, İspanya
1. Tüm çizerlere açık bir yarışma.
2. Konu: Salyangoz (SNAIL)
3. Her katılımcı, daha önce ödül kazanmamış en fazla 3 adet eser gönderebilir.
4. Teknik: Serbest. Tek sahneyi yansıtan karikatürler istenmiyor, sadece bant karikatür kabul edilecektir. Boyut A4 (21 x 29.7 cm) ya da orantılı ölçüde olmalıdır.
5. Eserde yazı, metin yer alacaksa bu Katalan, İspanyolca, veya İngilizce olmalıdır.
6. Eserler sadece info@ilertravel.es adresi üzerinden, 4. maddede belirtilen ölçülerde, gönderilmelidir. Geleneksel posta yoluyla katılım kabul edilmez.
7. Yarışmaya son katılım: 12 Nisan 2024.
8. Her katılımcı eserini eklediği e-posta mesajında ad, soyad, adres, tel no ve kısa biyografi (name, surname, address, telephone, short curriculum vitae) bilgileri ile foto ya da portre karikatürünü de göndermelidir. 
9. Tek ödül: 1.016.- € (Vergiler düşülecektir). Kazanan sanatçının 24 Mayıs’ta yapılacak ödül törenine katılımı dolayısıyla iki kişilik yol ve iki gece konaklama karşılanır. 
10. Jüri kararı kesin olup itiraz kabul edilmez. 
11. Jüride, Fecoll, Iler Travel ve Humoralia temsilcileri yer alacaktır. 
12. Kazanan sanatçıya Nisan ayının ikinci yarısında veya Mayıs'ın ilk yarısında e-posta ile haber verilecek ve sonuç daha sonra http://www.humoralia.org/ ve http://www.aplec.org/ sitelerinde ve sosyal medyada duyurulacaktır. 
13. Kazanan sanatçı eserin orijinalini, ya da dijital ürün ise ıslak imzalı baskısını, düzenleyen kuruluşa ödül töreni sırasında elden veya (törene katılamayacaksa) iadeli taahhütlü olarak ulaştırmak zorundadır. Adres: Federacio de Colles de l’Aplec del Caragol, C/Obradors, 2, 25002 LLEIDA – SPAIN.
14. Ödül kazanan dahil seçilen en çok 50 eser, düzenleyen çarşı esnafının yönetim merkezinde ve gerekirse başka salonlarda sergilenecektir. 
15. Ödül kazanan dahil seçilen eserler, Fecoll ve Humoralia websiteleri tarafından daha sonra hazırlanacak sanal galeride elektronik formatta izlenime sunulacaktır. 
 16. Düzenleyen kuruluş, ödül kazanan dahil bu 50 eserin etkinlik tanıtımı çerçevesinde yeniden yayımı, çoğaltılması ve yeniden sergilenmesi hakkını korur. 
17. Katılanlar tüm koşulları kabul etmiş sayılır. Doğabilecek anlaşmazlıklar jüri tarafından çözülür. 
Lleida, 2024 Şubat. 
Kaynak: caricaturque .
Birkaç dilde yarışma şartnamesi: humorgrafe .

Hiç yorum yok: