25.9.23

47. Uluslararası Satyrykon Sergisi, Legnica 2024, Polonya

47. ULUSLARARASI SATYRYKON SERGiSi 2024, POLONYA
Desen, karikatür, grafik, illüstrasyon, fotoğraf, heykel, vb. sanatsal formatlardaki orijinal eserler katılabiliyor. Altyazısız, konuşma balonsuz ürünler tercih ediliyor.
Eserler orijinal ve daha önce herhangi bir yarışmada ödül kazanmamış olmalı.
Eserler önce elektronik yoldan gönderilecektir. Şu sayfadan katılım formunu tamamlayıp şartnameyi kabul ettiğinize dair son satır başındaki kutucuğu onayladıktan sonra ilerleyerek eser(ler)inizi yükleyebilirsiniz: https://satyrykon.pl/en/applications/ .
Yarışmaya son katılma: 05 Ocak 2024 saat 11:59 
Teknik: Serbest.
Sayı: Her dalda en çok 3 eser (Toplam en çok 6 eser).
İki dalda düzenleniyor:
Konulu dal: KUKLA, Maket, model, manken, replika (Theme: DUMMY / ATRAPA: Kukla - maket veya gözlemciyi aldatmak için (örneğin savaş bölgesinde) kullanılan nesne, taklit. İngilizce verilen konu DUMMY: emzik / yalancı meme, tahta adam (kung fu), silikon adam (boks), test / kaza deney mankeni (otomotiv), paraşüt deneme mankeni, vitrin mankeni, vb. anlamları da vardır.)
 Serbest konulu dal: Mizah/Şaka/Espri ve Hiciv/Yergi (JOKE AND SATIRE).
Boyut: En fazla A3 (297 x 420 mm). JPG formatta her dosya büyüklüğü en fazla 5 MB olabilir. Heykel gibi farklı formattaki eserlerin gönderimi için düzenleyen kuruluşun e-posta adresine ( satyrykon@lck.art.pl ) başvurulmalıdır. 
Ödüller: Büyük Ödül Altın Anahtar + 10.000, 2 adet Altın Madalya + 7.000, 2 adet Gümüş Madalya + 6.000, 2 adet Bronz Madalya + 5.000 Ziloti; 8 özel ödül (herbiri) 4.000 Ziloti (1 Polonya Zilotisi/PLN = yaklaşık 6.25 TL). Ödüller vergiye tabidir. 
İlk aşamada seçilenler listesi 25 Ocak 2024 tarihine kadar yarışma sitesinde açıklanacaktır: www.satyrykon.pl . 
İkinci aşamaya katılabilmek için sanatçı seçilen eser(ler)inin orijinal(ler)ini en geç 5 Mart 2024 tarihinde ulaşacak şekilde şu yarışma adresine yollamalıdır: 
International Exhibition SATYRYKON - Legnica 2024 
Ul. Chojnowska 2 
Akademia Rycerska 
59-220 Legnica POLAND
Eser(ler)le birlikte (aynı zarf/paket içerisinde) sanatçının kısa özgeçmişi ve fotoğrafı/portre karikatürü ile doldurulup imzalanmış Katılım formu yollanmalıdır. Sanatçının belirleyeceği eser/ler (katılım formunda o eser/ler/in adından sonraki kutuya çarpı işareti konulmalı. Aksi taktirde, geri gönderme işlemi ödemeli olacaktır) posta giderleri karşılığı düzenleyen kuruluş tarafından koleksiyon için alınabilir ve Satyrykon Gallery’de saklanır. 
Kazananların 14-16 Haziran’daki Satyrykon Şenliği ve ödül törenine katılım masrafları karşılanıyor. Açılışa katılamayan ödül sahiplerine ödeme, bildirecekleri banka şubesine istedikleri para birimi üzerinden yapılır.
Ödül kazanan eserler geri verilmez. 2025 sonuna kadar öbür eserler sahiplerine geri gönderilecektir. Sergiye seçilenlere albüm yollanır. (İletişim bilgilerinizde sonradan meydana gelen değişiklikleri bildiriniz.)
Katılan eserler etkinlik tanıtımı amaçlı yayınlarda kullanılabilir.
Yarışmaya eser göndererek katılan sanatçı, tüm bu yarışma koşullarını kabul etmiş sayılır.
Jüri: 9-10 Mart 2024
Sonuçlar 11 Mart 2024'te yarışma sitesinde açıklanacak. 
Sergi: Haziran – Ağustos 2024
DÜZENLEYEN:
Legnica Kültür Merkezi:
E-mail: satyrykon@lck.art.pl . 
Adres: LEGNICKIE CENTRUM KULTURY Chojnowska 2, 59 220 Legnica POLAND 
İletişim bilgileri: https://satyrykon.pl/en/contact/ 
Ayrıca bkz: facebook
Kaynak: caricaturque .

Hiç yorum yok: