26.2.23

1. Uluslararası "Carpe Vinum" Karikatür Yarışması 2023, Romanya

1. Uluslararası "Carpe Vinum" Karikatür Yarışması 2023, Romanya
Tüm karikatürcülere açık bir yarışma. 
Konu: Carpe Vinum (Ünlü Latin şair Horatius'a ait "Günü yakala, bugünü yaşa, şimdinin keyfini sür" anlamındaki "Carpe Diem" deyişine benzetilerek üretilmiş bir söz: Şarabı tut, şarabın tadını çıkar, şarabın keyfini sür). 
Son katılma: 14.05.2023 
Sayı: En çok 5 eser. El çizimi veya dijital üretim. Format JPEG, boyut A3, 300 dpi çözünürlük, her karikatür max 3 MB. 
Yarışmacı dilediği teknikte çalışabilir. Eserler ana görsel gövdesindeki öge ve çizgilere karışmayacak şekilde elle imzalanmalıdır (Sitede yayınlanan aday çalışmalara bakılabilir). 
Karikatürler, https://carpevinum.art sitesinde kullanıcı adı ve şifre ile bir hesap oluşturduktan sonra (elektronik formatta) yüklenerek gönderilecektir. Tek katılım yolu budur. 
Ödüller: 1000, 700, 500 Avro. Ayrıca sponsor özel ödülleri verilebilir. 
Jüri kararı kesindir. 
Yarışmacı, gönderdiği eser(ler)in Düzenleyen'in mülkiyetine geçtiğini kabul eder. Düzenleyen, yarışmaya gönderilen tüm eserlerin çoğaltma hakkına sahiptir. 
Düzenleyen, telif hakkı ihlallerinden sorumlu tutulamaz; telif hakları konusunda tüm sorumluluk eseri gönderen kişiye aittir. Ödül kazanan eserlerin orijinalleri / dijital çıktıları, çizerleri tarafından Düzenleyen adresine gönderilmek gerekecektir. 
Ödül kazanan çizerin ülkesi ile Romanya'nın bankalararası ilişkisi bulunmuyorsa, Düzenleyen'in yükümlülüğü ortadan kalkar. Aynı şekilde, ödül kazanan çizerin bu şartnamedeki koşulları yerine getirmemesi veya Düzenleyen'le ilgisi bulunmayan sebeplerle ödülünü alamaması durumunda Düzenleyen sorumlu tutulamaz. 
1. Uluslararası  "Carpe Vinum" Karikatür Yarışması 2023'e eser gönderen çizer, jüri kararını ve yukarıdaki koşulları kabul eder.
Yarışma takvimi: 
Yarışmaya son katılım tarihi 14 Mayıs 2023 
Öneleme: 18-21 Mayıs 2023 arasında jürinin oylamasıyla 50 karikatür Finalist olarak seçilecektir. 
Son oylama: Finalist 50 eserin jüri tarafından değerlendirilmesi 24 Mayıs 2023 saat 16:00 GMT itibariyle canlı olarak https://www.facebook.com/profile.php?id=100089447310028 adresinde gerçekleştirilecektir. 
Düzenleyen: 
Transilvania CLOUD 
Başkan: Munteanu Mircea. 
Kaynak: carpevinum .

Hiç yorum yok: