15.12.11

TSE'den üniversite öğrencilerine yönelik Afiş, Slogan ve Karikatür Yarışması

Türk Standardları Enstitüsü tarafından 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü münasebetiyle üniversite öğrencilerine yönelik olarak afiş, slogan ve karikatür yarışmaları düzenlenmiştir.
Yarışmaların amacı; 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü’nü üniversite öğrencileri ile birlikte kutlamak, yarışmaya hazırlanan gençlerimizin araştırma yaparak TSE hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, TSE’nin bilinirliğini artırmak, standard, kalite ve tüketici bilincini geliştirmektir. Ayrıca yarışmalarla, öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmak, yaratıcılıklarını desteklemek, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve toplumsal konulara duyarlılıklarını artırmak hedeflenmektedir.
Afiş ve karikatür yarışmaları “Standardlar ve Kalite ile Farkındalık Oluşturmak”, slogan yarışması ise “TSE, Standard, Kalite” başlıkları ile gerçekleştirilecektir.
Son teslim tarihi 13 Ocak 2012 olan yarışmaların sonuçları 17 Şubat 2012 tarihinde Enstitümüzün web sitesinde (http://www.tse.org.tr/) açıklanacaktır. Yarışmaların ödül töreninin 15 Mart 2012 Dünya Tüketiciler Günü’nde yapılması planlanmaktadır.
KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ:
Türkiye Birincisi : 4.000 TL
Türkiye İkincisi : 3.000 TL
Türkiye Üçüncüsü : 2.000 TL
KARİKATÜR YARIŞMASI SEÇİCİ KURULU:
Yrd. Doç. Dr. Mustafa Salim AKTUĞ (Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı)
Gülizar Doğaray KARAÇAM (Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Uzman)
Sait MUNZUR (Karikatürist)
Ali Fuat SÜER (Karikatürist)
Bilal DURDALI (TSE Pazarlama ve Tanıtım Dairesi Başkanı).
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için bkz: tse

Hiç yorum yok: