20.2.10

Saat Kulesi'nden "Çevre Karikatürleri" sergisine davet

“ÇEVRE” KARİKATÜRLERİ SERGİSİNE DAVET!
5 yıl önce oluşturulan Saat Kulesi Karikatürcüler Topluluğu, sadece İzmir ve Ege Bölgesinde etkinlik yapmayı planlıyordu. Zaman içersinde ülke genelinde verilen destek, bu sınırların dışına taşmak zorunda kaldı. Son yıllarda düzenlediğimiz geniş katılımlı sergiler Türkiye’nin hiç karikatürle tanışmamış il ve ilçelerinde açıldı. Bunlardan bazıları; Adıyaman - Besni, Diyarbakır - Ergani, Uşak - Eşme, Denizli - Çivril, Konya - Akşehir, Bartın, Trabzon, İstanbul, Ankara gibi uzayıp giden bir listemiz var. Şu an birçok ilde “Kitap, Kütüphane” sergimiz devam ediyor. Yine bu sergimiz http://www.kutuphaneleriseviyorum.org/ sitesinde görülebilir.
İzmir’de yeni projelere imza atmak üzereyiz. Yine hiç karikatürle tanışmamış kentlerde karikatür ve mizah şenlikleri, sergi, yarışma girişimlerimiz sürüyor. Basın ve dergi çalışmalarımızdan da hız kesmedik.
2010 yılında yeni bir sergi hazırlığı içersindeyiz. Bu sergiyi biz ve bize destek veren kurum ve kişilerle ülke genelinde yine dolaştıracağız. Burada tek amacımız insanlara evrensel karikatürü tanıştırmak, özelikle çocuklara sevdirebilmek olacaktır. Siz karikatürcü dostların “Çevre” konusundaki karikatürlerinizi 15 Mart’a kadar e- posta yoluyla bize göndermenizi bekliyoruz. Hoşçakalın. İzmir’den selamlar.
Gönderi adresi: saat.kulesi35@hotmail.com .
(Gönderen: Mustafa Yıldız mistikyildiz@hotmail.com)

Hiç yorum yok: