15.8.08

Uluslararası Humoreix: 1. Lleida şehir çarşısı Portre-Karikatür Ödülü

Uluslararası Humoreix: 1. Lleida şehir çarşısı Portre-Karikatür Ödülü
Yarışma konusu (theme): Uluslararası ünlü politikacılar (International Politicians).
Sayı: Her sanatçı 1 orijinal eser ile katılabilir. Daha once ödül kazanmamış ve yayınlanmamış bir orijinal portre-karikatür.
Teknik: Serbest.
Boyut: En fazla A3 (420 x 297mm) veya onunla orantılı bir ölçü.
Dijital formatta ürünler de kabul edilecektir. Bunların en az 300 ppi çözünürlükte ve JPG ya da JPGE formatta olması isteniyor.
Eserde yazı kullanılırsa, bunun Katalan veya İspanyolca çevirisi yapılmalıdır.
Eserin yollanacağı kapalı zarfın içinde yine kapatılmış bir zarf içinde yarışmacı bilgileri : adı, soyadı, adresi, tabiyeti (Türk vatandaşları için «Turkish»), tel no, e-mail, vb (name, surname, address, nationality, telephone number, email address, etc) yer almalıdır.
Eser şu adrese e-mail yoluyla da gönderilebilir: eix@eixcomerciallleida.com ; bu durumda yarışmacı bilgileri aynı e-mail mesajına bir dosya olarak eklenmiş olmalıdır.
Dijital olmayan eserlerin renkli fotokopi yapılması ve imzalanması öneriliyor. Yarışma bitince tüm orijinal eserler sahiplerine geri gönderilecek.
Son katılma : 10 Eylül 2008
15 Eylül’den itibaren kent çarşısında ve çarşı esnafı derneği sitesinde izlenime sunulacak olan 150 eseri seçmek üzere jüri önceden toplanacak ve yeterli bulduğu çalışmaları sergileyecektir.
Tek ödül verilecektir: 1,500 €.
Sonuç, çarşı esnafı derneği sitesinde yapılacak halk oylamasıyla belirlenecek ve 3-4 Ekim 2008 tarihinde açıklanacaktır.
Posta yoluyla katılım adresi :
Eix Comercial de Lleida A.A.: Judith González Pl. Paeria, 14, 2º izq. 25007 – Lleida SPAIN
E-mail yoluyla katılımda mesajın konu(subject) kutusuna "Concurs de caricatures Hurmoreix" yazılmalı ve şu adrese yollanmalıdır: eix@eixcomerciallleida.com

Hiç yorum yok: