11.6.08

"Fok Kıyımına Son" konulu Don Quichotte sergisi

Degerli Karikaturist,
Kanada Hukumeti, yuzbinlerce fok'un katledilmesine izin veriyor ve Kanadalilar bu acimasiz katliami her yil tekrarliyor.
Ne yazik ki, bu katliam hayvan haklari gruplarinin tum ulkeleri kapsayan protestolarina ragmen ne yazik ki devam ediyor. Don Quichotte, amator-profesyonel tum cizerleri bu vahseti web sitemizde cizgilerle protesto etmeye davet ediyor. Amacimiz bu insanlik disi katliami Kanada Hukumetine karsi cizerlerin tepkisi olarak uluslararasi bir sergiye donusturmek ve konunun uluslararasi platformda yer almasini saglamaktir.
Odul "masum foklarin yasamini korumak" olacaktir.
Sergimizle yillardir uygulanan bu acimasiz katliami durdurmasi icin Kanada Hukumetine baski yapmayi amacliyoruz. Bize katilarak foklarin yasamini kurtarma mucadelesinin bir parcasi olabilirsiniz.
Karikaturleriniz, Kanada hukumetinin barbarca uygulanan bu katliami bir kez daha gozden gecirmesini saglayabilir ve (dilegimiz odur ki) sona edirebilir.
Don Quichotte, web sitesinde yayinlanacak tum calismalarin kullanim ve telif hakkini PETA'ya verecektir.
(PETA, dunyanin en etkin hayvan haklari savunucusu orguttur. Yaptigi eylemlerle hayvan haklarini en etkili savunan sivil orgut olan Peta, ba$ta ABD, Almanya, Ingiltere, Hindistan olmak uzere dunyanin ce$itli ulkelerinde yaptigi eylem ve actigi standlarla hayvan haklarini savunmaya ve korumaya yonelik etkin bir mucadele surdurmektedir.)
http://www.donquichotte.at/

Hiç yorum yok: