8.3.13

Kriva Palanka Belediyesi Uluslararası Karikatür Yarışması 2013, Makedonya Cumhuriyeti

Gelin ile Kaynana konulu Uluslararası Karikatür Yarışması 2013, Makedonya Cumhuriyeti
Kriva Palanka Belediyesi desteğinde Gelinlere Saygınlık için Kültürel Gösteriler Düzenleme Kurulu tarafından organize ediliyor. Eski adı Eğri Dere olan belde bu yıl Makedonya Cumhuriyeti tarafından Kültür Kenti olarak seçilmiş bulunuyor.
Konu (Theme): Gelin ile Kaynana (BRIDE AND MOTHER IN LAW)
Başvurular Kriva Palanka Belediyesi'nin krivapalanka.gov.mk adresinde bulunan katılım formu (APPLICATION FORM) ile yapılacaktır. Yordamınca doldurulmayan formun başvurusu geçersiz olup başvuru yapan katılımcı eserinin kendi özgün ürünü olduğunu ve eserinin telif hakkını düzenleyen kuruluşa devrettiğini kabul etmiş sayılır.
Katılımcının kısa biyografisini de eklemesi tercih edilir.
Özgün ya da taranmış ürünler 300 dpi çözünürlükte ve A3 (29,7 x 42 sm) boyutunda olarak contest@gradnakulturata2013.mk adresine yollanmalıdır.
Uygun başvurular ön elemeyle seçilecek ve seçilen eserler arasından ödüllendirme yapılacaktır. Seçilen ve kazanan eser sahipleri 2 Nisan 2013 tarihine kadar ilgili sitede ( krivapalanka.gov.mk ) duyurulacak; ödül kazanan eserlerin orijinalleri bu duyuru tarihini izleyen 15 gün içinde düzenleyen kuruluşa ulaştırılacaktır.
Seçilen tüm eserler albümde yayınlanacak, albümün elektronik versiyonu seçilen tüm sanatçıların adreslerine yollanacaktır.
Ödüller: Birincilik: 200 $ + Katılım sertifikası; İkincilik: 150 $ + Katılım sertifikası; Üçüncülük: 100 $ + Katılım sertifikası. Ayrıca 3 adet Özel Ödül verilecektir.
Sayı: Her sanatçıdan en fazla 3 adet karikatür kabul edilecektir.
Yarışmaya son başvuru: 29 Mart 2013 .
İletişim:
http://www.facebook.com/todorica.konopnicakrivapalanka
Dragan Velickovski (draganvelicki@yahoo.com).

Hiç yorum yok: