8.10.19

8. Uluslarası Zeytin Karikatürleri Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

8. ULUSLARARASI ZEYTİN KARİKATÜRLERİ YARIŞMASI 2019
ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
8. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması ve Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri 2019 ödül töreni Zeytinlik köyünde gerçekleştirildi...
(08 Ekim 2019 – Girne) Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen, 61 ülkeden 458 çizerin 1.018 eser ile katıldığı, 8. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması ve Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri 2019 ödül töreni 18. Zeytin Festivali kapsamında Zeytinlik köyünde gerçekleştirildi.
8. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması ve Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri 2019 ödül törenine Recep Özcan (Türkiye), Edi Dharma (Endonezya), Narges Javanmajidi (İran), Ergün Şoföroğlu (Kıbrıs), Aurel Stefan Alexandescu (Romanya), Ulus Irkad (Kıbrıs) ve Panicos Neocleous (Kıbrıs) isimli sanatçılar katıldı.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 8. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’na 61 ülkeden 458 çizerin 1.018 eser ile katıldığını belirtti. Dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen uluslararası karikatür yarışmaları arasında en iyi 10 karikatür yarışmasından biri olan Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’nın geleneksel olarak her yıl düzenleneceğini vurgulayan Nidai Güngördü, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan hekese teşekkürlerini iletti.
8. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’nda ilk üç ödülü kazanan çizerlere ve Altın Zeytin Mizah Hizmet Ödülleri’ni kazanan sanatçılara ödülleri, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün yanısıra, Girne Belediye Meclisi Üyeleri, Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Başkanı M. Serhan Gazioğlu ve festivale Türkiye’den konuk olarak katılan belediyelerin yetkilileri tarafından verildi.
KIBRIS TÜRK KARİKATÜRCÜLER DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU.

Hiç yorum yok: