1.3.18

Kıbrıslı Türk Karikatürcülere Teşekkür Belgesi

Geçtiğimiz Yıl Düzenlenen İki Toplumlu Kültür Festivali’ne Katkıları Nedeni ile,
Emekçi Halkın İlerici Partisi (AKEL) Kültür İşleri Bürosu’ndan

KIBRISLI TÜRK KARİKATÜRCÜLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
(01 Mart 2018 – Lefkoşa) Emekçi Halkın İlerici Partisi (AKEL) Kültür İşleri Bürosu tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen “İki Toplumlu Kültür Festivali”nde ve AKEL’in hazırladığı çeşitli yayınlarında eserleri yer alan Devran Öztunç, Mehmet Ulubatlı, Leyla Çınar, Musa Kayra, Hüseyin Çakmak, Dolgun Dalgıçoğlu, Mustafa Tozakı, Mustafa C. Azizoğlu, M. Serhan Gazioğlu, Cemal Tunceri ve Arif A. Albayrak isimli Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği üyelerine teşekkür belgesi verdi.
Bu amaçla, 28 Şubat 2018 tarihinde, Emekçi Halkın İlerici Partisi (AKEL) Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, AKEL MYK Üyesi Kostas Kostas, AKEL Kültür İşleri Bürosu sorumluları ve Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği yetkilileri katıldı. Her iki örgüt yetkilileri, törenden sonra yaptıkları toplantıda, iki toplumun yeniden yakınlaşması amacı ile, kültürel – sanatsal etkinlikler gerçekleştirmek için ilke kararı aldılar.
Bu arada, “Kıbrıslıların kaygılarını ve mücadelelerini çizgileri ile çeşitli platformlarda yıllardır yansıtmakta olan; bu konuda etkinlikler gerçekleştiren” Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği’ne, AKEL MYK Üyesi Kostas Kostas tarafından Onur Plaketi takdim edildi.
KIBRIS TÜRK KARİKATÜRCÜLER DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

Hiç yorum yok: