18.6.13

20. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2013, İspanya

20. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2013, İspanya
Konu: Öbür meslekler, Öbür ekonomiler (OTHER JOBS, OTHER ECONOMIES)
Birçok ülkedeki ekonomik durum yüzünden, geçici istihdam, rüşvet, kötü çalışma koşulları, stajyerliğin istismarı ve yeraltı ekonomisi şeklinde dışavuran yeni risk alanları oluşmaktadır.
20. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2013 bir yarışma sergisi olmayıp Karikatür (Graphic humor), Video ve Canlandırma (video and animation), İşitsel Mizah (audio humor) ve Yazınsal/Edebî Mizah (literary humor) olarak dört bölümde düzenlenmektedir.
GENEL KURALLAR:
1.Yarışmaya 18 yaşın üzerindeki herkes tüm dallarda katılabilir.
2. Son katılma 28 Haziran 2013 tarihidir. Eserler internetten miah@iqh.es adresine veya geleneksel posta yoluyla şu adrese yollanabilir:
Instituto Quevedo del Humor - FGUA
XX MUESTRA INTERNACIONAL DE LAS ARTES DEL HUMOR
Calle Nueva 4, 28801 Alcalá de Henares (Madrid). España.
3. Ulaşan eser sahipleri ile eseri seçilenlerin adları internet sitesi aracılığıyla duyurulacak, seçilenlerle irtibat kurulacaktır. Sergi yıl sonuna doğru açılacaktır.
4. Alcalá’daki sergileme ertesinde, seçilen sanatçılara albüm yollanacaktır.
5. Seçilen eserler Quevedo Mizah Enstitüsü'nün koleksiyonuna katılır.
6. Alcalá Üniversitesi Vakfı, katılan eserleri sanatçı adı daima belirtilmek suretiyle başka bir yükümlülük taşımaksızın grafik mizah yayın ve etkinliklerinde kullanma hakkına sahiptir.
7. Kişisel ya da toplumsal haklara aykırı eserler sergilenmeyebilir.
8. Sanatçı, yolladığı eserin telif hakları konusunda tek sorumludur.
9. Etkinliğe katılanlar yukarıdaki tüm koşulları kabul etmiş sayılır. Eserinin orijinalliği konusunda sorumluluk çizerindir.
Karikatür (Graphic humor) bölümü: 
1."Öbür meslekler, Öbür ekonomiler" konulu karikatür, bant karikatür veya portre karikatürler sergiye katılabilir. Katılım formu şu adresten indirilip doldurularak eser(ler)le birlikte yollanmalıdır:
http://www.iqh.es/muestras/muestra-xx/formulario-de-inscripcion.
2.Eserler orijinal olmalı ve imzalanmalı, arka yüzüne ad, adres ve tarih yazılmalıdır. Teknik serbesttir.  Eser boyutu en fazla 297 x 420 mm (A3) olabilir. Dijital ürünler JPG veya TIFF formatta, en az 300 dpi çözünürlükte şu adrese yollanmalıdır: miah@iqh.es.
Geri gönderilmesi istenen orijinal eserlerin arkasına DEVOLUCION – ‘geri gönderiniz’ notu düşülmelidir.
Ayrıntılı bilgi ve diğer bölümler için bkz.

Hiç yorum yok: