10.3.13

Salyangoz konulu 6. Uluslararası Grafik Mizah Yarışması 2013, İspanya

6. Uluslararası Salyangoz konulu Karikatür Yarışması 2013, İspanya
Tüm çizerlere açık bir yarışma.
Konu: Salyangoz (SNAIL)
Her katılımcı, daha önce ödül kazanmamış en fazla 3 adet eser gönderebilir.
Boyut A4 (21 x 29.7 cm) ya da orantılı ölçüde olmalıdır.
Tek sahneyi yansıtan karikatürler isteniyor, bant karikatür kabul edilmez. Eserde yazı, metin yer alacaksa bu Katalan, İspanyolca, veya İngilizce olmalıdır.
Eserler sadece elektonik posta yoluyla humor2013@viajerosporinternet.com adresine 300 dpi çözünürlükte, JPG veya JPEG formatta gönderilmelidir.
Her katılımcı ad, soyad, adres ve tel no (name, surname, address, telephone) bilgileri ile foto ya da portre karikatürünü taşıyan (basit, standart) bir katılım formu eklemelidir.
Jüride, Fecoll, Iltrida Viatges ve Humoralia temsilcileri yer alacaktır. Jüri kararı kesin olup itiraz kabul edilmez.
Yarışmaya son katılım: 12 Nisan 2013
Tek ödül: 1.006.- €. Kazanan sanatçının 24 Mayıs’ta yapılacak ödül törenine katılımı dolayısıyla iki kişilik yol ve iki gece konaklaması karşılanır. Kazanan sanatçıya Nisan ayının ikinci yarısında e-mail ile haber verilecek ve sonuç daha sonra http://www.humoralia.org/ ve http://www.aplec.org/ sitelerinde duyurulacaktır.
Kazanan sanatçı eserin orijinalini, ya da dijital ürün ise ıslak imzalı baskısını, Mayıs ayının ilk yarısında düzenleyen kuruluşa elden veya iadeli taahhütlü olarak ulaştırmak zorundadır. Adres: Federacio de Colles de l’Aplec del Caragol, C/Obradors, 2. 25002 LLEIDA – SPAIN.
Ayrıca nakit karşılığı olmayan bir Halk Ödülü verilecektir (sertifika). Bunun için eserler www.facebook.com/viatgesiltrida sayfasında iki hafta sergilenerek 26 Nisan tarihine kadar oylamaya açık tutulacaktır. Oylamayı teşvik amacıyla oylamaya katılan izleyicilerden birine Kanarya Adaları’nda bir haftasonu iki kişilik tatil ödülü verilecektir.
(Birinci gelen ve Halk Ödülü kazanan dahil olarak) seçilen 50 eser, düzenleyen çarşı esnafının yönetim merkezinde ve gerekirse başka salonlarda sergilenecektir. Düzenleyen kuruluş, bu 50 eserin yeniden basımı ve yeniden sergilenmesi hakkını korur.
Katılanlar tüm koşulları kabul etmiş sayılır.
Kaynak: http://www.licurici.eu/USE/APR%2013/Lleida%20Snail%2012%20April%20.pdf .

Hiç yorum yok: