23.10.12

Dokunulmazlığa Dikkat konulu Uluslararası IFEX Editoryal Karikatür E-Yarışması 2012

Dokunulmazlığa Dikkat konulu Uluslararası IFEX Editoryal Karikatür E-Yarışması 2012, Kanada
İfade özgürlüğü konusunda çalışma yürüten Kanada merkezli IFEX organizasyonu tarafından düzenleniyor. Aralarında Türkiye’den üyelerin de yer aldığı tüm üyeleri için bkz: http://www.ifex.org/ifex_members/ .
Tüm çizerlere açık bir yarışma. Yazısız eser isteniyor. Katılan eser katılımcının telif hakkına sahip bulunduğu orijinal eseri olmalıdır.
Konu (Theme): Dokunulmazlık (IMPUNITY)
Ödüller:
Birincilik: 700 $, İkincilik: 200 $, Üçüncülük: 100 $.
Ödüller Kanada Doları cinsindendir. Katılan eserler ve sanatçı isimleri Dokunulmazlığa Son Verme Günü (23 Kasım) sitesinde yayınlanacaktır.
Karikatürün formatı iki ya da çok kareli bant karikatür de olabilir; canlandırma kabul edilmez. Orijinali saklayınız, istenebilir.
Yarışmaya son katılma: 4 Kasım 2012 saat 24.00.
Eserlerin yollanacağı e-mail adresi: contest@daytoendimpunity.org 
Eserle birlikte katılımcının adı, adresi, elmek ve tel no (name, address, email, phone number) bildirilmelidir – değerlendirme sırasında bu bilgiler saklı tutulacaktır.
Karikatürler jpeg formatında ve en az 300 dpi çözünürlükte, 600 pixel genişlik ve 400 pixel yükseklikte (baskıya uygun) olmalıdır.
Koşullara uyan eserler Uluslararası Dokunulmazlığa Son Verme Günü (International Day to End Impunity) Facebook sayfasında sergilenerek 7-19 Kasım arasında izleyenlerin oylamasına sunulacaktır. En çok beğenilen 10 eser IFEX Clearing House ve Cartoonist Rights Network International tarafından oluşturulan yarışma jürisince son değerlendirmeye alınacaktır.
Katılan eserler (organizasyon üyeleri tarafından) tanıtım amaçlı kullanılabilir, yayınlanabilir.
Daha fazla bilgi için e-mail yollanacak adres: contest (@) daytoendimpunity.org

Hiç yorum yok: