19.7.10

Musa Kayra'ya Dış Basın Birliği "Karikatür" Dalı Ödülü

DIŞ BASIN BİRLİĞİ “MEDYA BAŞARI ÖDÜLLERİ” KAPSAMINDA MUSA KAYRA’YA "KARİKATÜR" DALINDA ÖDÜL VERİLDİ
[19 Temmuz 2010 - Lefkoşa] Dış Basın Birliği'nin “Medya Başarı Ödülleri” Lefkoşa’daki “Golden Tulip Otel”de düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.
Ödül töreninde yapılan konuşmalarda, medyanın önemine bir kez daha dikkat çekildi ve başta ulusal Kıbrıs davası olmak üzere diğer toplumsal konularda medyanın sorumluluk anlayışıyla hareket etmesine değinildi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde, toplam 36 ayrı dalda 44 kişiye ödül verildi. Dış Basın Birliği'nin “Medya Başarı Ödülleri” kapsamında Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği Başkanı ve karikatür sanatçısı Musa Kayra’ya Haberdar gazetesinde çizdiği karikatürler nedeniyle ödül verildi.
Dış Basın Birliği Başkanı Fevzi Tanpınar, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Dış Basın Birliği ailesi olarak bugünün gurur günleri olduğunu belirterek, bu gurur gününde, tüm meslektaşlarıyla biraraya gelmekten mutlu olduklarını söyledi.
Gazeteciliği seçmekle çok kolay bir hayat seçmediklerini ifade eden Tanpınar, "Bizler, bu zor hayatı seçenler olarak, hepimizin yolu açık olsun diyorum. Ne mutlu bize ki böylesi bir ortamda birlikte olduk, bundan sonra bütün gazeteci meslek örgütleri olarak eğer birlikte olmayı başarırsak, çok daha güzel günlere yürüyeceğimize olan inancımız tamdır" dedi.

Hiç yorum yok: