12.1.10

2. Uluslararası Yapıları Güçlendirme Karikatür Yarışması 2010 konuları: Yol / Köprü

2. Uluslararası Yapıları Güçlendirme Karikatür Yarışması 2010 – İran
İki konuda (theme) düzenleniyor: a) Yol (Road), b) Köprü (Bridge).
Amaç: Yol ve köprülerin inşası, yol ve köprülerde yenileme ve iyileştirme çalışmaları, yol ve köprü inşaatı alanında yenilikler ve çağdaş teknoloji kullanımı.
Orijinal eser veya (ıslak) imzalı bilgisayar çıktısı katılabilir. Dijital ürünlerin TIFF fomatta 300 DPI taranmış olarak kaydedildiği bir CD’si de eklenmelidir. Fotoğraf, fotokopi, vb kabul edilmez. Başka yarışmaya katılmış eserler de kabul edilmiyor.
Boyut: En fazla 29.7 x 42 cm (A3).
Sayı: Sınırsız.
Katılımın kabulü için yarışmacıların kısa yaşamöyküsü ve bir fotoyu eserlerine mutlaka eklemesi gerekiyor.
Kazanan eserler geri verilmez.
Katılımcı eserinin telif hakkını İran Ulusal Yapı Güçlendirme Merkezi’ne devrettiğini kabul etmiş sayılır.
Son katılma: 22 Eylül 2010
Ödüller: 1500 $, 1000 $, 500 $. Ayrıca 10 sanatçıya Başarı Ödülü ve 1 adet Arman Pazhuhan Müh. Şti. özel ödülü verilecektir.
Katılım formu: Entry-form
Elektronik posta yoluyla eser gönderimi için: info@rcartoon.com
Geleneksel posta yoluyla katılım için yarışma adresi:
C2, Iran Building, 17 Shahrivar, Tabriz, IRAN.
Kaynak: tabrizcartoons.

1 yorum:

adolf dedi ki...

ben sizin blogu daha önce görseymişim harika olurmuş demekki.. hiç olmazsa bi yarışma felan yapardık.. bi şeye benzerdi çizdiklerimiz... elinize sağlık.. güncel tutmuşsunuz hep... size tavsiyem.. tabi ilk defa yazıyorum blogunuza ama... zaten blogunuzda resim çok var... bence.. tabi bunu ukalalık olarak algılamayın... temanızda bence hiç imaj olmamamlı ki sayfa herkesin girebileceği şekilde rahat ve hızlı açılsın.. ikinci olarak.. bakın lütfen yanlış anlamayın :) zevk ve tercih elbet sizin.. ikinci olarak da ilk sayfada görünen yazı sayısını 5 ya da 6 yapabilirsiniz.. bunlar tavsiyelerim elbet.. blogunuzz da harika elinizesağlık... sizi artık takip edebilecğeim için çok memnunum...